+382 67 172 501 info.rentacarqueen@gmail.com


line

O nama

Mi želimo da budete sigurni da ste donijeli najbolju odluku. Zato smo i odabrali ime kompanije koje ukazuje da ćete dobiti kraljevski tretman, ali po svima dostupnim cijenama. Sva naša vozila se detaljno testiraju i čiste prije svakog izdavanja, jer su nam vaša sigurnost i užitak na prvom mestu. Naš cilj je da se u Queen rent a car Tivat vozilima osjećate kao član kraljevske porodice.

Kada vam zatreba automobil dok se nalazite u Crnoj Gori, Queen rent a car Tivat će vam obezbijediti vozilo po izboru, po garantovano najboljoj cijeni i sa dodatnim pogodnostima. U našem voznom parku nalaze se nova, Casco osigurana vozila ekonomske i srednje klase, sa automatskim ili manuelnim menjačima.

Mi ne ograničavamo kilometražu i, bez obzira što smo rent a car Crna Gora kompanija, na vaš zahtjev možemo da vam pribavimo posebne dozvole za vožnju automobila i na teritoriji Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Obezbijeđujemo zeleni karton, po potrebi odobravamo i drugog vozača, a nudimo i 24-časovnu telefonsku podršku i pomoć tokom perioda najma vozila.

Queen rent a car Tivat posebnu pažnju posvjećuje bezbijednosti i stoga su svi putnici u automobilu osigurani. A ukoliko putujete sa djecom, u odabrani automobil besplatno ćemo vam postaviti dječija sjedišta odgovarajuće veličine, u skladu sa crnogorskim zakonom o bezbijednosti djece u saobraćaju. Pored toga, da biste brzo stizali do svake destinacije dobićete i navigacioni sistem sa najnovijim mapama Crne Gore.

Queen rent a car Tivat posluje na dve lokacije u Tivtu, u Kotorskoj 20 (Seljanovo) i Krašićima. Preuzimanje i vraćanje vozila moguće je u prostorijama kompanije Queen car rental Tivat, na aerodromu Tivat, ali i na bilo kojoj lokaciji u Crnoj Gori (dostava vozila na udaljenosti većoj od 30 km se naplaćuje).

Nemojte da se ustručavate da nas pozovete ukoliko na sajtu niste pronašli odgovarajuću ponudu. Queen rent a car Crna Gora je uvek otvoren za sugestije i dogovore i učinićemo sve da odgovorimo na specijalne potrebe svakog našeg klijenta. A ako niste sigurni koja ponuda je optimalna za vas, tu smo da vam pomognemo da odaberete najbolju varijantu po najnižoj ceni.

Čekamo vas. Dobrodošli!